SATRANÇ ŞENLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI

21.05.2012

14.05.2012 günü saat 18.30’da başlayan 11. Çağdaş ilköğretim Okulu satranç turnuvası ve şenliği öğrencilerimizin üstün performansları ve ortaya çıkardıkları güzel karşılaşmalarla sürmüştür. Öğrencilerimiz turnuvalar esnasında oynadıkları oyunlarda gösterdikleri başarılar görülmeye değerdi.

                20.05.2012 de saat 10’da başlayan son turlarda da öğrencilerimizin aileleri de çocuklarının moral ve motivasyonunun artmasında onlara yardımcı oldular. Aynı gün saat 15.00 de ödül töreni ile turnuva sonuçlandı. Turnuvada küçükler, yıldızlar ve gençler de öğrencilerimiz dereceye girerek ödül almaya hak kazandılar.


Küçüklerde 

Berke Oğuz                3.

Arda ULUTÜRK           6.

Yıldızlarda

Aras ÜNLÜCE   11.

Gençlerde

Alper AYDEMİR           1.

olmuştur.

Diğer öğrencilerimizin oynadıkları oyunlar Festival olarak değerlendirildiği için onlar derecelendirilmeden altın madalya almaya hak kazandılar.  Madalya almaya hak kazanan öğrencilerimiz Efe ÖZDEMİR ve Bugay ADLI’yı ve dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Turnuvalar esnasında öğrencilerimizin yanında olarak destek olan  Antrenörleri  Berkant GÜL’e  teşekkür ediyoruz.