ATAYURT SATRANÇTA BAŞARIYA DOYMUYOR

23.05.2012


 

2011–2012 Eğitim-Öğretim Yılı Okullar arası Küçükler-Yıldızlar-Gençler Türkiye Birinciliği Satranç Turnuvası Ankara Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Küçükler kategorisinde 65 il ve Kıbrıs'tan 94 sporcu, Yıldızlar kategorisinde 62 il ve Kıbrıs'tan 89 sporcu, Gençler kategorisinde 68 il ve Kıbrıs'tan 97 sporcunun katıldığı yarışma 18 Mayıs 2012'de oynanan dokuzuncu turun ardından yapılan ödül töreniyle sona erdi.

 

Özel Atayurt okuldan Yıldızlar kategorisin den Eskişehir temsil eden Onur TAŞÇI Okullar arası Türkiye Birinciliğinde 11. ,Küçük kategorisinden Eskişehir temsil eden Ekin Şükrü BÖRİ, Ahmet Başar ERTÜRK, Sadık Can NAZİKKOL başarılı oyunu gösterdiler. Her iki turnuvada da öğrencilerimizin oyun esnasında gösterdikleri başarılar görülmeye değerdi.

                Müsabakalar da son tura kadar öğrencilerimizin okul idaresı ve aileleri de çocuklarının moral ve motivasyonunun artmasında onlara yardımcı oldular.

22 Mayıs 2012 Salı günü İlimizde gerçekleştirilen Yıldızlar Satranç İl Birinciliği Şampiyonası Gökmeydan Kapalı Spor  Salonunda  sona erdi.

Yıldızlar: Onur TAŞÇI İL BİRİNCİSİ

Mehmet Alper AYDEMİR İL İKİNCİSİ oldular.

Çağdaş Turnuvasın da küçükler, yıldızlar ve gençler de öğrencilerimiz dereceye girerek ödül almaya hak kazandılar.

Yıldızlar: Berke Oğuz İL ÜÇÜNCÜSÜ, Arda ULUTÜRK  İL ALTINCISI

Küçükler: Aras ÜNLÜCE                İL ONBİRİNCİSİ

Gençlerde: Alper AYDEMİR İL BİRİNCİSİ

Festival ‘e katılan öğrencilerimiz Efe ÖZDEMİR ve Bugay ADLI’da madalya aldılar.

 Madalya kazanan ve dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Turnuvalar esnasında öğrencilerimizin yanında onlara destek olan Antrenörlerimiz  Berkant GÜL’e  ve Gül KARAKAYA’ya teşekkür ediyoruz.