ATAYURT ÖĞRENCİLERİNDEN GÖKKUŞAĞI CAFE’ YE ANLAMLI ZİYARET

14.12.2012

13.12.2012 Perşembe günü 3/C sınıfı “Barış Kulübü” öğrencileri rehber öğretmenleri Zeliha Bayar öncülüğünde planlamış oldukları toplum hizmetini gerçekleştirmek amacıyla “ Gökkuşağı Cafe” ziyaretini yaptılar.

“Gökkuşağı Cafe”  eğitilebilir, zihinsel engelli çocukların garsonluk yaptıkları küçük ve şirin bir yer. 3/C sınıfı öğrencileri buraya gitmeden önce boncuklardan örerek bileklikler yaptılar. Yaptıkları bileklikleri burada çalışan ağabey ve ablarına hediye olarak götürdüler. Öğrencilerimizden bu hediyeyi alan gençler çok mutlu oldular ve duygusal anlar yaşadılar.

Buraya giden 3. sınıf öğrencileri orada çalışan gençlerle sohbet ederek, bir şeyler yiyip içerek ve kitap alışverişinde bulunarak, bir nebze de olsa maddi ve manevi açıdan oradaki ağabey ve ablalarına destek olmaya çalıştılar.

Burada çalışan gençlerimiz canla ve başla bizlere hizmet verdiler. Bizlerin değişik ve güzel bir gün yaşamamıza vesile oldular. Bundan dolayı bu güzel insanlara sınıf olarak teşekkür eder, çalışmalarında ömür boyu başarılar dileriz.

Davetimizi geri çevirmeyip, sınıfla beraber cafeye gelen okul Müdür Yardımcımız ve aynı zamanda Kulüp Yöneticimiz Ayşe Güney’e, İngilizce öğretmenimiz Melike Öğüt ile genç sınıf öğretmenimiz Merve Ulutaş’a 3/C sınıfı olarak desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

SEN SEN OL, KENDİNLE BARIŞIK OL!