YARDIM KAMPANYAMIZ 1. AŞAMASINI TAMAMLADI

11.10.2013

 Barış Kulübü öğrencilerinin “ Sen de uzat elini ki yalnız olmadıklarını görsünler”  yardım kampanyasının birinci aşaması tamamlandı. Bu kampanyaya 5/C, 5/D, 6/A, 6/B, 6/C ve 6/D sınıfımızdaki öğrencilerimiz de destek verdiler. Evlerinden getirdikleri kek, börek, pasta ve kitapları stant açarak sattılar. 10 Ekim 2013 Perşembe günü itibariyle öğrencilerimizin açtıkları stantlardaki satış işlemleri sona erdi.

10 Ekim 2013 Perşembe günü yardım sandığını açtık. Sandığın içinden çıkan para miktarı 4/C sınıf temsilcileri tarafından sayılarak belirlendi.

Şu anda yardım kampanyamızın ikinci aşaması başladı. Barış Kulübü öğrencileri kalan bilekliklerin satışına Kurban Bayramında yakın çevrelerinde satış yaparak devam edecekler.

Tekrar bileklik yapılarak,  29 Ekim Cumhuriyet Şenliğinde şenliğe katılacak olan Atayurt velilerine de satış yapılacaktır.

 “ Barış Kulübü” öğrencileri bu kampanyayı gönülden destekleyen Atayurt yönetim kadrosuna, velilerine, öğrencilerine, öğretmenlerine ve çalışanlarına çok teşekkür ederler.