ÖZEL ATAYURT ANADOLU/FEN LİSESİ XII. BİLİM TEMELLİ BİLGİ OLİMPİYATLARINDA DÜNYA ŞAMPİYONU

06.05.2016

                

BAŞARMAK İÇİN YOLA ÇIKTILAR VE ARTIK ŞAMPİYONLAR

                 Yarışmalar öğrencilere sunulan bir fırsattır atayurtta. Atayurt okullarında öğrenci kazanımlarını yapılandırırken gençlerin geleceklerine katkı sağlayacak ve önündeki tüm engelleri aşarak başarılı bir birey olmaları üzerine yapılanmıştır. Bu nedenle amaca giden yolda uluslar arası yarışmalar ve uluslar arası projeler öğrencilere bir fırsat olarak sunulur ve katılımları konusunda cesaretlendirilir.

    

                Şampiyonların okulu olmak üstün bir emeğin sonucudur. Ancak her sonuç Atayurt Okullarında bir başlangıçtır. Çünkü başarmak ve başarılı kalmak her genç Atayurtlunun temel amacıdır.

               Özel Atayurt Anadolu Fen Lisesi öğrencisi için matematiksel düşünce önemlidir. matematiğin felsefesi ile tanışan her öğrenci matematiğe karşı istekli ve çalışkandır. Her zaman matematik ile ilgili bir uğraş vardır. Bunların sadece bir kaçını sayabiliriz. Matematik ligi bu yıl 6.gerçekleştirilmiştir. Aynı zamanda şirince matematik köyü matematik kampı, Atlantıc-Pasıfıc Matematik Ligi, Amc, Uluslar Arası Kanguru Matematik Yarışması vb.gibi birçok etkinlik ile matematik her zaman okul yaşantımızda vardır.

                 Yabancı dil kariyerimizde ve sosyal hayatımızın bir gereksinimidir. Atayurt okulları olarak yabancı dil kulübü model unıted natıons(mun) programları, uluslar arası öğrenci değişim programları, yurtdışı cern bilim merkezi gezisi, mıcc, yurtdışı bilim müzelerine geziler ile yabancı dili öğrencinin gereksinimi haline getirerek öğrenme isteği artırılmıştır.

                Şampiyonluk geleceğin lider adayları için bir özgüven. Hep şampiyon kalmak kazanılmış büyük bir davranıştı. Bu nedenle biz Atayurtlu gençler olarak gururluyuz. Bugün şampiyonsak Atayurt okullarının vermiş olduğu emekle ilişkilidir.

                Xıı. Bilim Temelli Bilgi Olimpiyatlarına 14 ülke 13.986 öğrenci katılmıştır.

 

 

 

 

 

XII. BİLİM TEMELLİ BİLGİ OLİMPİYATLARINDA DERECE ALAN ÖĞRENCİLERİMİZ

ZEYNEP ÇAĞLA KARA(11)

İNGİLİZCE

DÜNYA I.

PINAR SEZGİN (10)

İNGİLİZCE

DÜNYA I.

ECE BATTALOĞLU

BİYOLOJİ

DÜNYA I.

ECE SABAHCI (10)

MATEMATİK

DÜNYA I.

SABRİ EMİR KARAÇALI(11)

İNGİLİZCE

DÜNYA 2.

ATAKAN ALP ÖZGAN(11)

İNGİLİZCE

DÜNYA 3.

ZEYNEP AYŞE ÖZGÜL(11)

İNGİLİZCE

DÜNYA 3.

ÖYKÜM GÜLTAŞ(10)

İNGİLİZCE

DÜNYA 3.

ECE IRAZ ÇAM(10)

İNGİLİZCE

DÜNYA 3.

ASYA UCA(9)

İNGİLİZCE

DÜNYA 3.

AYBERK BAKIRLIOĞLU(11)

MATEMATİK

DÜNYA 2.

CEREN YALÇIN(9)

MATEMATİK

DÜNYA 2.

KUTALP DİLBER(9)

MATEMATİK

DÜNYA 2.

BATUHAN UYANIK(11)

MATEMATİK

DÜNYA 3.