HEDEF BELİRLEME SÜRECİNDE ATAYURT OKULLARI LİSELİ GENÇLERE YÖN VERİYOR

28.11.2016

11. sınıf Kariyer Planlama kapsamında düzenlenen Üniversite gezilerinin ilk basamağı, İstanbul Üniversiteleri oldu. Öğrencilerimizin; hedeflerini belirlemelerine yardımcı olabilmek, motivasyonlarını arttırabilmek, istedikleri ve hedefledikleri üniversiteleri yerinde ziyaret etmelerini ve üniversite ortamını gözlemleyebilmelerine yardımcı olmak amacıyla 23-24 Kasım tarihlerinde Acıbadem Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’ne gezi gerçekleştirildi.

Acıbadem Üniversitesi’nden Fizyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Melike ŞAHİNER ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ata AKIN, mezun öğrencilerimizden Koç Üniversitesi İşletme Bölümü 3.sınıf öğrencisi Berk DOLU, İstanbul Bilgi Üniversitesi Tanıtım Ofisi’nden Cuma Bilal ARSLAN’dan meslekler, üniversite ve üniversitede yaşam hakkında bilgiler edinildi.

Bahçeşehir Üniversitesi Fakülte Koordinatörü  Mümin YILDIRIM aracılığıyla Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türker KILIÇ’ın gerçekleştirdiği beyin ameliyatını eşzamanlı izleme fırsatı bulan öğrencilerimiz ameliyatın sonra ermesinin ardından Prof. Dr. Türker Kılıç’la bir araya gelerek merak ettiklerini sordular. Aynı zamanda eşit ağırlık öğrencileri için planlanan Tevfik Fikret Aşiyan Müzesi ziyaret edildi. Ardından Atayurt Mezunu Boğaziçi Üniversiteli öğrencilerimiz Cem ÖZGEN ve Edanur YILDIRIM eşliğinde kampüs turu gerçekleştirildi.

Akademik performanslarını üst düzeye taşıyabilmelerinde önem oluşturan üniversite gezilerinin İstanbul bölümünü tamamlayan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.