ATA TALKS KULÜBÜ İLK KONFERANSINI GERÇEKLEŞTİRDİ

17.01.2018

Jr. MBA programımız kapsamında oluşturduğumuz Ata Talks Kulübü öğrencileri “Umut” konulu ilk konferansını gerçekleştirdi.

Konferansa konuşmacıların seçilmesi ve davet edilmesinden afişlerin hazırlanmasına kadar bütün hazırlıklar kulüp öğrencileri tarafından yapıldı.

Konferansa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Arslantaş, İngilizce Öğretmeni Ahmet Halaç, 8.sınıf öğrencilerimizden Merve Yörük ve Ece Tunç konuşmacı olarak katıldı. Konuşmacılar “Umut”a bakış açılarını anlattılar.

Konferans öğrencilerimiz tarafından büyük beğeniyle izlendi. Program sonunda konuşan Okul müdürümüz Aysun Canbeken Uyar “Biz Atayurt Okulları olarak geleceğin liderlerini ve girişimcilerini yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda öğrencilerimizi götürdüğümüz Tedx konferansından sonra çocuklar kendileri bu kulübü kurmaya karar verdiler. Konferans için konuların seçilip davet edilmesinden broşürlerine kadar kendileri hazırladılar. Hepsiyle gurur duyuyorum. İşte inovasyon ve girişimcilik budur. Okul olarak doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.