ATAYURTLU BASKETBOLCULAR MİLLİ FORMA YOLUNDA

24.01.2011

2013 yılında yapılacak olan Yıldız Kızlar ve Erkekler Avrupa Şampiyonasında sahne alacak geleceğin Milli Takımının oluşturmak üzere Türkiye Basketbol Federasyonu 11 – 12 Aralık 2010 tarihlerinde Ankara Arena Spor Salonunda 7. ayağını düzenleyeceği Yıldız B Milli Takım seçmelerine 5 kız ve 6 erkekten oluşacak 11 sporcumuz katılıyor.

Türkiye genelinde sayılı sporcuların davet edildiği bu organizasyona Atayurt Spor Kulübünden 11 sporcunun çağrılması büyük dikkat çekti.

Benden Eğitimi Öğretmenimiz İrem ERİÇ yaptığı açıklamada; “Türkiye Basketbol Federasyonu geleceğin A Milli Basketbol Takımını oluşturacak olan Yıldız Milli Takımı seçmeleri için Türkiye genelinden 1997 – 1998 doğumlu sporcular arasından çok az sayıda oyuncu Ankara’ya davet etti. Buna rağmen Atayurt Spor Kulübünden 11 sporcunun çağrılması Atayurt Ailesi olarak bizleri gururlandırdı. Bununla birlikte 1999 doğumlu olmasına rağmen öğrencimiz Cansu GEDİK’in de çağrılması bizleri ayrıca onurlandırmıştır. Çalışmalarımızın karşılığını almak ve öğrencilerimizi Ay Yıldızlı formayla görmek bizi çok sevindirecek. Yıldızlarımızın seçmelerde başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Atayurtlu Yıldız Sporcularımızın başında Ankara’ya gidecek olan Antrenörümüz Serhat AKSOY, oyuncularımızın Ay Yıldızlı formayı giyebilecek yeteneğe sahip olduklarını belirterek onlara inandığını ve seçmelerde başarılar dilediğini belirtti.

Atayurt Ailesi olarak bizlerde oyuncularımıza Milli Takım seçmelerinde başarılar diliyoruz.

Milli Takım seçmelerine gidecek olan öğrencilerimiz; Gonca AKDEMİR, Beste EREN, Betül AROL, Aslı AKTAŞ, Cansu GEDİK, Mert EROĞLU, Enes ÖZATA, Onur TUTKUN, Erkut SAKA, Yiğit NART, Akın KÖSE.