IB PYP İLK YILLAR PROGRAMI ÇALIŞTAYINA KATILAN ÖĞRETMENLERİMİZ SERTİFİKALARINI ALDILAR

13.10.2018

Eğitime farklı ve uluslararası bir boyut kazandıran Uluslararası Bakalorya İlk Yıllar Programı (IB PYP)’nı Eskişehir’de uygulayan tek okul olma özelliğine sahip Özel Atayurt İlkokulu'nda, öğrencilerimizin; sorgulayan, düşünen, iletişim kuran, bilgili, ilkeli, duyarlı, açık görüşlü ve dönüşümlü düşünen bireyler olarak, ulusal değerlere ve kültürel kimliğine bağlı, bir “Dünya İnsanı” olarak yetişmeleri için öncelikle eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren öğretmenlerimizin eğitimine büyük önem vermekteyiz. Bu bağlamda, ilkokul idareci ve öğretmenlerimiz, 31 Ağustos - 01 Eylül 2018 tarihlerinde okulumuzda,"PYP 'yi sınıfta gerçekleştirmek" adlı resmi IB çalıştayına katılmışlardı.

Her hafta Cumartesi günleri PYP çalışmalarına devam eden idareci ve öğretmenlerimizin toplantısına 13 Ekim 2018 Cumartesi günü, Atayurt Okulları Yönetim Kurulu Başkanı M. Fevzi Yalçın ve Genel Müdür Hikmet Ertürk de katıldılar. M.Fevzi Yalçın öğretmenlerimize hitaben yaptığı konuşmada, “vaktiyle Toplam Kalite Yönetim Ödülü’nü alan bu okul şimdi de sizlerin sayesinde inanıyorum ki “PYP-İlk Yıllar Programını uygulayan otorize okul belgesini” de alacaktır, diyerek öğretmenlerimize fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür etti, daha sonra İlkokul Müdürü Tevfik Soydan ve PYP Koordinatörümüz Melike Öğüt ve Genel Müdür Hikmet Ertürk ile zümre başkanları ve branş öğretmenlerinin duygu ve düşüncelerini belirtmelerinden sonra, IB PYP çalıştayına katılanlara gönderilen resmi sertifikalar kurucumuz M.Fevzi YALÇIN tarafından kendilerine takdim edildi.

Eğitimde öncü ve lider konumunda olan okulumuzun değerli yönetici ve öğretmenlerini eğitim-öğretim faaliyetlerindeki çabaları ve katkılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.