ATAYURTLU BASKETBOLCULAR ÇİFTE KUPAYA KOŞUYOR

24.01.2011


 

Atayurt Genç Erkek ve Genç Kız Basketbol Takımları Okullar Arası Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında adlarını finale yazdırmayı başardılar. Grubunda yer alan 19 Mayıs Anadolu Lisesi, Gelişim Koleji, Muzaffer Çil Anadolu Lisesi ve Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesini geçerek adını çeyrek finallere yazdıran Genç Erkek Basketbol Takımımız , çeyrek finalde ise rakibi Eskişehir Anadolu Lisesini 10 sayı farkla mağlup etmeyi başardı. Yarı finalde karşılaştığı rakibi Savaş Kubaş Anadolu Lisesini 88-59 mağlup eden ekibimiz adını finale yazdırdı. 

Genç Kız Basketbol Takımımız da yarı finalde rakibi Kılıçoğlu Anadolu Lisesini 71-18 gibi farklı bir skorla hiç zorlanmadan geçerek final müsabakası oynamaya hak kazandı. 

Hem genç erkekler hem de genç kızlar kategorilerinde finale kalan takımlarımız okulumuza çifte final heyecanı yaşatacaklar.

Ekiplerimiz final maçlarını 07.01.2010 Cuma günü erkekler kategorisinde Gelişim Koleji ile saat 16.00’da, kızlar kategorisinde Fatih Fen Lisesi ile 14.00’te karşılaşarak şampiyonluk mücadelesi verecekler.

Bu başarılarından dolayı beden eğitimi öğretmenlerimizi ve oyuncularımızı kutlar, şampiyonluk maçları öncesi başarılar dileriz.