ŞAMPİYON ATAYURT

24.01.2011

 

Okullar Arası Liseli Genç Erkekler Eskişehir Birinciliği müsabakalarında Özel Atayurt Okulları şampiyon oldu.

7 Ocak 2011 Cuma günü oynanan final maçında MAT-FKB Özel Gelişim Koleji ile karşılaşan ekibimiz kıran kırana geçen maçın ilk yarısını 43-38 önde tamamladı. Arka arkaya atılan sayılarla geçen 3. periyodun ardından başlayan 4. periyotta her an heyecan doruktaydı. Son 5 saniyeye 73-76 mağlup giren ekibimiz maçın bitimine 2 saniye kala bulduğu 3’lükle 76-76 eşitliği sağlayarak karşılaşmayı uzatmaya bıraktı. Heyecanın dorukta olduğu karşılaşmada uzatma dakikalarında oyun disiplininden hiç kopmayan takımımız karşılaşmayı 88-85 kazanarak Eskişehir Şampiyonu oldu. Heyecanla geçen karşılaşmanın sonunda oyuncularımız sevinçlerini paylaşmak için tribündeki arkadaşlarına koştular. Şampiyon Atayurt sloganlarıyla inleyen salonda taraflı tarafsız herkes ekibimizi mücadele azmi ve güzel oyunundan dolayı ayakta alkışladı.

Ekibimiz Eskişehir Şampiyonu olarak 24-28 Ocak 2011 tarihleri arasında Kocaeli ilinde gerçekleştirilecek olan grup maçlarında Eskişehir'i temsil etmeye hak kazandı. 

Genç Erkek Basketbol Takımımızın şampiyonluğunda emeği geçen beden eğitimi öğretmenlerimizi ve oyuncularımızı kutluyor, Kocaeli'ndeki grup