ESKİŞEHİR'DE ŞAMPİYONUN ADI ATAYURT

24.01.2011

Okullar Arası Liseli Genç Erkekler ve Kızlar Eskişehir Birinciliği müsabakalarında Özel Atayurt Okulları çifte şampiyonluk yaşamanın mutluluğunu yaşıyor.

7 Ocak 2011 Cuma günü oynanan final müsabakaları sonucunda Atayurt Genç Kız Basketbol Takımı Fatih Fen Lisesini, Genç Erkek Basketbol Takımı ise MAT-FKB Özel Gelişim Kolejini devirerek çifte şampiyonluğun sevincini hem saha içinde hem de tribünlerde yaşadılar.  Her iki maçında başından sonuna kadar arkadaşlarından desteklerini esirgemeyen Atayurtlular da tribünlerin şampiyonu oldular.

Maçın ardından açıklama yapan Atayurt Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni ve Basketbol Antrenörü Serdar BALTA, Eskişehir’de basketbol denilince her zaman akla gelen ilk ismin Atayurt olduğunu belirterek, her iki zaferinde gerçekleşmesinin temelinde çok çalışmak olduğunu söyledi. BALTA, bundan sonraki hedeflerinin Kocaeli ilinde yapılacak grup maçlarında da şampiyonluk olduğunu söylerken, her iki şampiyonlukta da en büyük payın sahada ter döken oyuncuları olduğunu sözlerine ekledi.

Bizlerde Atayurt ailesi olarak, Fatih Fen Lisesi Genç Kız Basketbol Takımını ve MAT-FKB Özel Gelişim Koleji Genç Erkek Basketbol takımlarını final müsabakalarında centilmence sahada mücadele vermelerinden dolayı kutluyoruz.

Her iki şampiyonluğumuzda da emeği geçen beden eğitimi öğretmenlerimizi ve oyuncularımızı tebrik eder, Kocaeli ilinde gerçekleşecek grup maçlarında sonsuz başarılar dileriz.