AGGZ ONLİNE ZİRVE BAŞARIYLA TAMAMLANDI!

01.06.2020

FARKLI OL,FARKLI DÜŞÜN,FARK YARAT...

AGGZ ONLİNE ZİRVE BAŞARIYLA TAMAMLANDI!

Düşünen, sorgulayan ve üreten bir nesil yaratmayı temel ilkeleri olarak belirlemiş olan ATAYURT OKULLARI Genç Girişimcilik Kulübü olarak bizler bu yıl Anemon Otelde beşincisini düzenleyeceğimiz zirvemizi pandemi nedeniyle Online Ulusal konferans olarak 30 ve 31 Mayıs Tarihlerinde düzenledik.
Katılımcı öğrencilerimiz 28 Mayıs tarihlerinde Osmangazi Üniversitesinden Dr. Serap Gedikli hocamızdan girişimcilik PCM eğitimi aldılar. Aynı gün belirlenen mentör öğrencilerimiz de sektörel mentörlerden ;Suat Yalnızoğlu, Samet Şaşmaz, Dr.Serap Gedikli, Dr. Belma Nural Yaman, Dr.Öğr.Üyesi Ferhan Korkmaz, Buğra Güldiken,Can Işık, Mustafa Güneş, Doç. Dr. Pınar Aytar Çelik, Yılmaz Metin ile bir araya geliptanışma ve fikir alışverişinde bulundular.

30 MAYIS Cumartesi saat 19:00 da başlayan ve sunuculuğunu Atayurt Fen Lisesi öğrencilerinden Dicle Naz Acu ‘ nun yaptığı zirvemizde;

HALİL AKSU-CEO-YAZAR

SELİN TÜRKMENOĞLU-İŞ GELİŞTİRME UZMANI

MUHAMMED HAMİT YANIK-Yazılım Geliştirme ve Elektronik Tasarım Uzmanı

SAMET ŞAŞMAZ-BİYOLOG

Konuşmacı olarak katılmışlardır.

31 MAYIS Pazar günü saat 18:00 da başlayan zirvemizin son gününde ilk olarak 10 gruba ayrılmış olan öğrencilerimiz pandemi sonrası oluşabilecek ve buna karşı ürettikleri çözümlerini mentörlerinin eşliğinde sundular.

Sonrasında ;

EMRE TEZİŞÇİ-SATIŞ MÜHENDİSİ

ORAJ BODUR-Analist-GOOGLE

MURAT ERKMEN-EĞİTMEN


konuşmacı olarak katılmışlardır.

Konuşmacılarımız başarı öyküleri , dijitalleşme ve teknoloji hakkında katılımcıları bilgilendirerek onlara ilham kaynağı olmuşlardır.

Jürimizi oluşturan ;

Prof.Dr. Ahmet ÇABUK

Oraj BODUR-Analist

Meltem ÇELİKDEMİR-Uzman Biyolog

Emre TEZİŞÇİ-Satış Mühendisi

Damla ŞAKAR-Atayurt Fen Lisesi Mezunu

Ceren YALÇIN-Atayurt Fen Lisesi Mezunu

Efsun CANBEKEN – Biyoloji Öğretmeni

Hakan AKBAYIR - Fizik öğretmeni

Tarafından, değerlendirme yapılmış ve birinciler seçilmiştir.

ATAYURT OKULLARININ Online platforma düzenlediği Atayurt Genç Girişimcilik Zirvesi , pandemi sürecinde , herkesin evinde olduğu bu dönemde öğrencilerinin ve ulusal çapta; Edirne, Tekirdağ, Orduve Ankara’dan katılan öğrencilerin de özgün fikirler üreterek , üretim ve deneyimi Cumhuriyetimizin ihtiyaçları ile buluşturacak, bugüne ve yarına faydalı bireyler olma yolunda bir etkinlikte rol almalarına önderlik yapmıştır.