ATAYURT OKULLARI “EN BAŞARILI GELİŞEN EĞİTİM KURUMU” ÖDÜLÜNÜ ALDI

30.05.2022

CRAZY PRODÜKSİYON tarafından 25 Mayıs 2022 Tarihinde İstanbul Dedeman Otelde düzenlenen “3. Uluslararası Kalite Ödülleri’nin verildiği gecede Atayurt Okulları, ÜLKEMİZİN EN BAŞARILI GELİŞEN EĞİTİM KURUMU” ödülünü almaya hak kazandı.

Ödülü almak üzere sahneye davet edilen Okulumuz Genel Müdürü Hikmet ERTÜRK; Atayurt Okulları’nın Eskişehir’in bir okulu olduğunu, bir dönem milletvekili olan M. Fevzi YALÇIN  tarafından kurulduğunu belirtti.

Bu ödülü tüm Atayurt Ailesi adına alan Genel Müdür Hikmet ERTÜRK yaptığı konuşmada “Hepimizi yetiştiren bir annedir. Atatürk’ün Türk Kadını için; “ Sen yerlerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.” Sözünü hatırlatarak; kadınlarımız ölmesin, kadınlarımız öldürülmesin diyerek; “Bu ödülü çiftçi bir ailenin kızı olup daha sonra bir dönem milletvekili seçilen okulumuzun kurucusu M. Fevzi YALÇIN’ın eşi ve bu günde Atayurt Okullarında öğrenim gören çocukların okul annesi olan Halide YALÇIN annemiz adına ve şu anda bizler bu töreni gerçekleştirirken vatanımız için canlarını feda eden şehit askerlerimiz adına alıyoruz” demiştir.

Aldığımız ödül, Atayurt Okullarına okuyan öğrencilerimize hizmet sağlayan tüm personelimize, idareci ve öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, tüm paydaşlara ve Eskişehir Milli Eğitim camiasına hayırlı olsun.