THE WORLD SCHOLAR’S CUP ESKİŞEHİR ROUND 2022 ÖZEL ATAYURT OKULLARINDA

24.10.2022

2007 yılından beri düzenlenen ve akademik anlamda dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olarak kabul edilen “The World Scholar’s Cup (Dünya Bilginler Kupası)”, öğrencilere eşsiz bir deneyim sunan bir uluslararası etkinliktir.

Özel Atayurt Okullarında ikinci kez 22-23 Ekim’de düzenlenen geleceğin alim ve liderlerine global bir ortam yaratmak ve öğrencilerin farkında olmadıkları yeni becerilerini, güçlü alanlarını keşfetmelerine olanak sağlayan The World Scholar’s Cup Regional Round’a (Dünya Bilginler Kupası Bölgesel Turnuvasına)ev sahipliği yapmış olmanın sevincini yaşıyoruz.

Etkinlik kapsamında Collaborative Writing, Team Debate, Scholar’s Challenge ve Scholar’sBowl alanlarında yarışan öğrenciler hem ekip çalışması hem de bireysel aktivitelerle İngilizce yazma, okuma, dinleme ve konuşma becerilerine katkı sağladılar.

İki gün süren etkinliğin birinci aşaması yarışmalar ile ikinci aşaması ise beceri şovları ile tamamlanmıştır.

Bireysel ve takım ödülleri kapsamında okulumuz üçer kişilik on takımla katılmış olup 46 altın, 50 gümüş ve 4 kupa ile güzel bir başarıya imza atmıştır. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.