ULUSLARARASI GENÇLİK ÖDÜL PROGRAMI ÖDÜL TÖRENİ

15.12.2022

Atayurt Okulları Uluslararası Gençlik Ödül Programı’nın Bronz Kategori katılımcıları coşkulu bir törenle programdan mezun oldular.

 

14 Kasım’da gerçekleşen Uluslararası Gençlik Ödül Programı’nda Bronz Kategoriyi başarıyla tamamlayan 51 öğrencimizin sertifikalarını aldığı ödül töreni programın Macera ve Keşif Koordinatörü Dr. Hakan Çalışkan ve Macera ve Keşif Yolculuğu Uygulama Yöneticisi Hakan Öz’ün de katıldığı törende öğrencilerimiz yeni katılımcılara deneyimlerini aktararak öğrencilerin hedefleri için programın önemi vurgulandı.

Dört kategoriden oluşan bu programda;

Fiziksel Gelişim ile bedenini tanımak, sınırlarını öğrenmek ve geliştirmek var. Hayatına sporu katarak disiplini kavramak var.

Beceri Geliştirme ile yeni yetenekler kazanmak, kendini keşfederek ve yeni değişkenlerle gelişrtirerek kültürlerarası duyarlı bir genç olma yolunda ilerlemek var.

Topluma Hizmet ile empati kurmayı ve gönüllülüğün önemini öğrenmek ve bu yolla sivil toplumu, sosyal sorumluluğu öğrenmek ve farkındalık geliştirmek var.

Macera Keşif ile; doğal yaşamı keşfetmek, onun bir parçası olduğunu öğrenmek, ona rağmen ve onunla birlikte yaşamayı öğrenmek var.

Gençlerin kendilerine kattığı daha birçok becerinin olduğu bu programı Eskişehir’in Lider Okulu Atayurt Okulları olarak yürütmenin mutluluğunu yaşamaktayız.