ATAYURT SATRANÇ ÇOCUK LİGİNDE ESKİŞEHİR ŞAMPİYONU

14.03.2011

Kasım 2010 tarihinde başlayan Satranç Çocuk Liginde karşılaşmalar 13 Mart 2011 Pazar günü yapılan müsabakalarla sona erdi.

Atayurt Spor Kulübü bünyesinde bulunan 2 takımımız ile katıldığımız turnuvada,  Şahın Aslanları adlı ekibimiz Eskişehir Şampiyonu, Şahın Şahinleri adlı takımımız ise Eskişehir 3.sü oldular. 

8 takımın yarıştığı ligde 2 takımımızın da dereceye girerek Eskişehir Şampiyonluğu ve 3.lüğü kazanmaları okulumuz için gurur kaynağı olmuştur.

Eskişehir Şampiyonu olan Şahın Aslanları takımımız Nisan ayında Antalya’nın Kemer beldesinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Çocuk Satranç Ligi Final Yarışmasında yarışmaya hak kazandı.

Turnuvaya katılan öğrencilerimiz Ekin Şükrü BÖRİ, , A.Başar ERTÜRK, Berk UZUNONAT, İrem Ceyda ÇİFTÇİ, Fakı KIRCIL, Sadık Can NAZİKKOL, Aras ÜNLÜCE, Mert ÇINAR (Şahın Aslanları), Efe ÖZDEMİR, Erce Baran KESKİN, Seyfi Enes HAZAR, Burça Kemal ŞEN, Emre UÇAR, Metehan Barış HASKÖK, Kemal GÜNDÜZ ve Alper DÖNERCE (Şahın Şahinleri ) ile satranç öğretmenimiz Gül KARAKAYA’yı kutlar, Nisan ayında Antalya’nın Kemer beldesinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Çocuk Satranç Ligi Final Yarışmasında başarılar dileriz.