ÖZEL ATAYURT ANADOLU & FEN LİSESİ COMENIUS PROJE GRUBU YURDA DÖNDÜ

07.05.2013

Özel Atayurt Anadolu / Fen Lisesi’nin Almanya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, İtalya, Macaristan, Polonya ve İspanya’dan orta öğretim kurumları ile ortaklaşa yürüttüğü Hayat Boyu Öğrenme Programlarından Çok Ortaklı Comenius Projesi - “Take Responsibility Today for a Better Tomorrow” - (Güzel bir yarın için bugünden sorumluluk al) kapsamında Belçika’nın Hoeselt kasabasına giden proje ekibimiz verimli bir çalışmanın ardından yurda döndü.

Institute of Catholic Studies (IKSO) okulunun ev sahipliği yaptığı üçüncü proje çalışmasının teması olan “Healthy Food & Healthy Mind (Sağlıklı Bir Beden için Sağlıklı Beslenme)” çerçevesinde sunumlar gerçekleştiren ekipler projenin Belçika ayağını başarılı bir şekilde tamamlamıştır.

Proje çalışmalarının yanı sıra ekipler Genk, Brüksel, Tongeren, Bilzen gibi yakın şehirlerdeki görülmesi gereken tarihi ve turistik yerleri de ziyaret etmişlerdir.

Proje çalışmaları 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında Macaristan, Türkiye, İtalya, Çek Cumhuriyeti ve İspanya’da düzenlenecek proje uygulamaları ile sürdürülecektir.