TÜRKİYE’NİN ŞAMPİYONU ATAYURT

07.05.2015

TÜRKİYE’NİN ŞAMPİYONU ATAYURT

05-06 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleşen Liseler arası Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Özel Atayurt Okulları 1500 metre ve 800 metre yarışlarında adını bir kez daha Türkiye’nin zirvesine yazdırdı.

Öğrencimiz Ramazan BARBAROS’un muhteşem bir performans sergilediği yarışlarda 1500 metrede 3,56 lık, 800 metrede 1,53 lük derecesiyle rakiplerinin önünde bitirerek Atayurt Ailesi’ne iki Türkiye Şampiyonluğu daha armağan etti.

Kazandığı şampiyonluklarla Çin’in Wuhan kentinde Haziran ayında düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan Ramazan, “Atayurt’un adını Türkiye’den sonra inşallah Dünya öğrenecek ve İstiklal Marşımızı dinleyecek. Sırtımda Atayurt forması ve arkamda sizlerin desteği ve duaları oldukça kendime olan inancım daha da artıyor. Atayurt adını Türkiye’nin zirvesine getirdik inşallah Çin Seddine de altın harflerle yazacağız” dedi.

Aynı turnuvada 1500 metrede yarışan Pınar DEMİRTAŞ 4,34 lük derecesiyle Türkiye 3.sü olurken, 100 metrede yarışan Onur SEYHAN sakatlığından dolayı yarışı yarım bırakmak zorunda kaldı.

Şampiyon sporcularımızı, çalıştırıcılarını ve Beden Eğitimi Bölümü’nü kutluyor, Çin’de düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasında başarılar diliyoruz.