ATAYURT ERKEKLER BASKETBOL BÖLGESEL LİGİNDE

13.05.2015

Atayurt Okulları Kuruluşunun 20. Yılında Basketbol branşında dev bir adım atıyor. Kurulduğu tarihten bu yana eğitimin yanı sıra sportif branşlarda da çok önemli başarılara imza atarak ismini duyuran Atayurt Okulları Spor Kulübü önümüzdeki sezon Erkekler Basketbol Bölgesel Liginde mücadele edecektir.

Atayurt Okulları Spor Kulübü  , Eskişehir’de  Basketbol Liglerine Katılan İlk Özel Okul  olmakla beraber, Türkiye’de bunu gerçekleştiren birkaç büyük altyapı kulübünden biri olma hedefini gerçekleştirecek ve   20 yıllık tecrübesini Türkiye Liglerinde referans olarak kullanacaktır.

Akademik anlamdaki başarılarını Sportif alanda da sürdüren Atayurt Okullarında; Takımın Sportif Direktörlüğünü Tayfun İNAN, Genel Menajerliğini  Serdar BALTA, Baş antrenörlüğünü Atakan YAZICI, Yardımcı Antrenörlüğünü Kaan TURGUTKAYA ve Kondisyonerliğini Seçkin YAMAN yapacaktır 

 Altyapılarda 11 sportif branşta 237 lisanslı sporcuyla müsabakalara katılan Atayurt Okulları Hem Eskişehir basketboluna katkıda bulunmak hem de alt yapılardaki öğrencilerine hedef göstermek adına  EBBL’ de en genç takım ünvanıyla yarışacaktır. Takımın  Eskişehirli Sporculardan oluşacak olması da bunun en büyük örneğidir.  

 12 Mayıs Salı günü Atayurt Okulları’nın bahçesinde verilen kahvaltıda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin AKSOY, Yerel Basın ve Spor Kulübü yetkilileriyle bir araya gelen,  Atayurt Okulları Kurucu Temsilcisi ve Spor Kulübü Başkanı  Ahmet YALÇIN ile  DK Elektrik Kurucusu Yavuz DÖNERCE Sponsorluk anlaşmasını imzaladılar.