ATAYURT KROS TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU

13.02.2016

  13 Şubat 2016 Tarihinde Adana ilinde düzenlenen Türkiye Atletizm Kros Şampiyonasında Atayurt' lu sporcular tarih yazdılar.

  Türkiye' nin çeşitli bölgelerinden finallerde yarışmaya hak kazanan toplam 16 takımın katıldığı yarışlarda, hem rakipleri hem de doğa şartlarıyla yarışan kızlarımız Türkiye Atletizm Tarihinde bir ilki gerçekleştirerek Atayurt Okullarının takım halinde  Krosta TÜRKİYE  ŞAMPİYONU olan ilk özel okul olmasını sağladılar. Ayrıca sporcumuz Pınar DEMİRTAŞ Ferdi Kızlarda Türkiye 2. si oldu.

Sergiledikleri mücadeleyle izleyenleri ve atletizm camiasını kendilerine hayran bırakan kızlarımız , 21 Nisan 2016 tarihinde Macaristan'ın başkenti Budapeşte' de düzenlenecek olan Kros Dünya Şampiyonasında sadece okulumuzu ve ilimizi değil , ülkemizi de temsil etme hakkı kazandılar.

Yarış sonunda mutluluk gözyaşlarına boğulan kızlarımız Atayurt Ailesine Türkiye Şampiyonluğu kazandırabilmenin, Atayurt adını dünya platformuna taşımanın gururunu yaşadıklarını belirterek, kendilerinden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen , başta Kurucumuz Fevzi YALÇIN , Kurucu Temsilcimiz  Ahmet YALÇIN  ve Genel Müdürümüz Hikmet ERTÜRK olmak üzere tüm Atayurt Ailesine teşekkür ederek şampiyonluğu armağan ettiler.

Aynı yarışın erkekler kategorisinde yarışan Ramazan BARBAROS ' da TÜRKİYE 2.  olarak göğsümüzü kabarttı ve Budapeşte' de ki Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Elde ettikleri başarılarla bizleri gururlandıran sporcularımızı, çalıştırıcıları Beden Eğitimi Öğretmenimiz Seçkin YAMAN'ı ve İlkokul Müdür Yardımcımız Tayfun İNAN 'ı kutluyor, Dünya Şampiyonasında başarılar diliyoruz.