ATAYURT ŞAMPİYONLUĞA KOŞTU

01.04.2022

30-31/03/2002 tarihlerinde Eskişehir teknik Üniversitesi düzenlenen Okullar arası Puanlı Atletizm İl Birinciliğinde Özel Atayurt Okulları rüzgarı esti.

4 branşta 4 birincilik, kazanan Özel Atayurt Ortaokulu genç kızlar Atletizm Takımı, ESKİŞEHİR ŞAMPİYONU oldu.

Yarışların ardından düzenlenen ödül töreninde şampiyonluk madalyasını alan kızlarımız, törenin ardından okula gelerek sevinçlerini onları görkemli bir kutlamayla karşılayan Özel Atayurt Okulları öğrencileri, yönetici, öğretmen ve çalışanlarıyla paylaştı.

Yıllardır sürdürdükleri yoğun çalışmaların karşılığını alarak Eskişehir ve Türkiye Atletizminde söz sahibi olan Atayurt lu atletler ''Bizler Atayurt lu öğrencileriz. Formamızda Atayurt amblemi olduğu sürece , elimizden gelenin fazlasını yapmak zorundayız . Bu şampiyonluk için çok çalıştık, daha iyilerini yapmak ve zirveye yazdığımız Atayurt ismini indirmemek için daha çok çalışacağız. Bizlerden desteklerini esirgemeyen yöneticilerimize, öğretmenlerimize, arkadaşlarımıza ve velilerimize çok teşekkür ederiz.'' dediler.

Kazandığı şampiyonlukla ilimizi ve okulumuzu Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerinde temsil etme hakkı kazanan kızlarımızı kutluyoruz ve Türkiye yarı finallerin de başarılar diliyoruz.