ATAYURT GENÇ GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ BAŞLADI

14.05.2022

Walt Disney : “Bütün hayallerimiz gerçek olabilir, eğer peşlerinden gideceğimiz cesaretimiz olursa.” demiş.

 

Hayalleri olan ve hayallerinin peşinden gidecek cesareti olan Girişimcilik Kulübü üyelerimizin düzenlediği 7. Atayurt Genç Girişimcilik Zirvesi (AGGZ’ 22) 13-14-15 Mayıs 2022 tarihlerinde Anemon Otel’de gerçekleşecek.

Öncelikli hedefi ‘içinde girişimcilik ruhu bulunan, bu ruhu büyüterek ve eğiterek geleceğe taşımak isteyen lise öğrencilerinin daha tecrübeli ve donanımlı bir şekilde bu yolda adımlarını atmasını sağlamak’ olan Atayurt Girişimcilik Kulübü, ileride dahil olacakları yoğun iş dünyasına daha bilgili girmeleri ve girişimci, yenilikçi karakterlerini ortaya çıkararak içinde bulundukları dünyaya kazandırmalarında büyük bir adım olacak bu zirveyi gerçekleştirmekten gurur duymaktadır.

 

Atayurt Okulları Kurucu Temsilcisi Ahmet YALÇIN yaptığı açılış konuşmasında; Kurum olarak, akademik üstün başarının yanı sıra öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmelerine olanak tanıyan, onları gelecekteki hayatlarında daha mutlu ve başarılı olmalarını sağlayacak özelliklerini geliştirebilecekleri bir eğitim-öğretim ortamı yaratmanın asıl hedefleri arasında olduğunu dile getirmişlerdir.