ATAYURT ORTAOKULU’NDAN E-TWINNING PROJESİ

27.04.2023

eTwinning, Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur.
İletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa’daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır.
eTwinning, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin kullanımı vasıtasıyla gerekli destek, araçlar ve hizmetleri sağlayarak okulların herhangi bir konuda kısa ve uzun vadeli ortaklıklar kurmasını kolaylaştırarak Avrupa'da okul işbirliğini teşvik etmektedir.
Bizlerde Atayurt Ortaokulu olarak “Delicious Recipes with Little Chefs” Adlı
AVRUPA PROJEMİZLE Polonya,İspanya ve Türk ortağımızla proje kurucusu olarak  yolumuza devam etmekteyiz.Dünya mutfaklarından seçtikleri çeşitli yemekleri kendi mutfaklarında video ile kayıt altına alan öğrencilerimiz, teknolojinin yardımıyla bu video linklerini QR koda dönüştürerek hem basılı hem de dijital bir yemek kitabı oluşturacaklardır.
5.ve 6.sınıf öğrencilerimizle yürüttüğümüz bu projede çalışmalarımızın bitişini sizlerle tekrar paylaşacağız.Proje Danışmanımız Sezin GÖKÇE’ye ve öğrencilerimize çok teşekkür eder,başarılarının devamını dileriz.