ATAYURT GENÇ GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

04.12.2023

9.Atayurt Genç Girişimcilik Zirvesi Eskişehir Anemon otelde gerçekleşti. 1-2-3 Aralık tarihlerinde gerçekleşen zirvede, açılışta Altan Erkekli, Eser Yenenler, Ayça Özefe, Gökhan Kopuz ve Erkan Balk konuşmaları ile katılımcı gençlere ilham kaynağı oldular. Konuşmaların sonrasında gençler girişimcilik ve Kriz yönetimi eğitimi aldılar ve gün sonunda da Gala yemeğinde bir araya geldiler.

İkinci gün sorun veren şirketlerin vermiş oldukları sorunları, aldıkları kriz yönetimi eğitimi ile öğrenciler çözüme ulaştırmak için çalıştılar.

Üçüncü gün, öğrencilerin çalışmaları sonucunda buldukları çözümleri şirket yönetici ve temsilcilerine sunumları ve sunumların değerlendirilip her şirket için birinci gurubun seçilmesi ve ödül töreni ile sonlandırıldı.

 

Bu nitelikli Zirveye destek veren Atayurt Okulları Kurucu Temsilcisi Ahmet Yalçın’a, Zirveye sponsorluk desteği veren tüm firma ve kuruluşlara, tüm konuk konuşmacılara, ilimizden ve diğer illerden Zirveye katılan öğrenci ve onları destekleyen ailelerine, büyük bir girişimcilik örneği göstererek bu hayali gerçekleştiren Atayurt Girişimcilik Kulübü Başkanı Elif Sağsöz ve diğer tüm üyelerine, okul yönetimimiz ve öğretmenlerimize, teşekkür ederiz.

 

SORUN VEREN FİRMALAR;

ACIBADEM

Sağlık çalışanlarını delici kesici alet yaralanmalarını nasıl azaltabiliriz.

ANOT

Gazlı barbekü üretmeyi planlıyoruz Günümüzde kömürlü barbekü alışkanlığına karşın nasıl bir pazarlama yapabiliriz.

ATAYURT

Yapay zeka uygulamalarını eğitim teknolojilerine nasıl entegre edebiliriz.

GYMFİT

Yeni bir spor aletinin pazarlaması nasıl yapılmalı.

MERCEDES

Elektrikli araba satışlarını nasıl artırabiliriz.