WORLD SCHOLAR’S CUP ESKİŞEHİR TURNUVASI BAŞARIYLA TAMAMLANDI

19.02.2024

World Scholar’s Cup Eskişehir Turnuvası 16-17 Şubat 2024 tarihlerinde Atayurt Okulları ev sahipliğinde başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir. 26 Okul, 650 öğretmen ve öğrenci katılım sağlamıştır. Etkinliğin açılış töreni Osmangazi Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde görkemli bir şekilde gerçekleşmiştir. Daha sonrasında tüm katılımcılar Atayurt Okulları’na gelmiş ve Atayurt Okulları’nda İngilizce münazara ve İngilizce test etkinlikleri gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğin ikinci günü tüm etkinlikler Osmangazi Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşmiştir. Ekipler sabahtan hep birlikte kahoot yarışması yapmışlardır. Öğle yemeğinden sonra ise yine aynı salonda İngilizce münazara turnuvalarının en iyi 8 öğrencisi İngilizce münazara şov maçı yapmıştır. Bu öğrencilerin bir tanesi de okulumuz 9.sınıf öğrencisi İbrahim Aral BOZDAĞ olmuştur. İbrahim’in bulunduğu takım şov maçını kazanmıştır. Etkinlik daha sonra yetenek yarışması ve ödül töreniyle sona ermiştir.

Lise kısmını temsil eden 23 öğrencimiz toplamda 8 altın- 30 gümüş madalya alarak başarılı bir şekilde etkinliği tamamlamıştır. Etkinlik sonrası gerek sözlü gerek mesaj olarak katılımcı okul temsilcileri etkinlikten memnuniyetlerini dile getirmişlerdir. Buna ilaveten etkinliği yöneten 5 WSC temsilcisi de 16-17 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen WSC Eskişehir turnuvasının Türkiye’de gerçekleştirilen en iyi turnuvalardan bir tanesi olduğunu dile getirmişlerdir.

Bu etkinliğin başarılı bir şekilde tamamlanması için bizlere sonsuz destek olan Atayurt Okulları üst yönetimine, kurum müdür ve müdür yardımcılarına, etkinliğe destek sağlayan tüm öğretmenlerimize ve personelimize teşekkürlerimizi sunarız.