DÜNYA BİRİNCİLERİMİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZDEN ÖDÜL

13.05.2011

Milli Eğitim Bakanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğünün onayı ile Rusya Federasyonunun düzenlediği değişik ülkelerden binlerce lise öğrencisinin katıldığı 7. Uluslar arası Bilim Temelleri Olimpiyatı seçmelerine katılarak 522 öğrenci arasında finale kalan, öğrencilerimiz Can AYTÖRE Matematik dalında, Elif KUŞKU Biyoloji dalında Dünya birincisi olarak Türkiye’yi ve İlimizi gururlandırdılar.

7. Uluslararası Bilim Temelleri Olimpiyatında Dünya birincisi olan öğrencilerimiz İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim CEYLAN’ı makamında ziyaret ettiler.

 İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim CEYLAN, ziyaretine gelen alanında dünya birincisi olan öğrenciler, Can AYTÖRE ve Elif KUŞKU’yu    makamında kabul etti. Bu büyük başarılarından dolayı her iki öğrencimizi kutladı ve her iki öğrencimize de altın hediye ederek başarılarının devamını diledi. Bu başarıda emeği geçen eğitimcilere de teşekkür ederek; Türkiye’ye ve Eskişehir’e yaşattıkları bu gururdan dolayı İl Milli Eğitim Müdürü olarak gurur duyduğunu söylerek, bu büyük başarıların devamını diledi.